Goca Tržan ODBRUSILA Maji Nikolić: „TERAPIJA TI NE RADI kako treba!“

od strane | apr 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Goca Tržan se danas osvrnula na netrpeljivost prema koleginici Maji Nikolić, a na odgovor nije dugo čekala.

Maja Nikolić i Goca Tržan (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Goca je, podsetimo, rekla o Maji da smo „videli već sva njena ludila“. Nikolićeva je potom navela da je Tržanova bila u vezi sa Draganom Acom Bulićem dok je on bio u braku, što je on ubrzo demantovao.

– Ova žena pod hitno da promeni terapiju, ova ne radi kako treba – poručila je sada Goca.

Goca Tržan (Foto: Ringier/Teodora Borozan)

– Sledeći put će sve ovo da dokazuje na sudu – dodala je Tržanova za „Republiku“.

– Ne znam odakle je sad ispala Goca Tržan, pa je mene našla da komentariše. ‘Ajde da me je komentarisao neki ozbiljan pevač, ko ima nagrade… Zna se da je u Tap 011 uvek pevala Ivana Peters, a ne Goca Tržan. Nije merodavna da me komentariše na nivou pevačice zato što nije pevač niti umetnik, ona je samo zabavljač. Nije merodavna da me komentariše kao neko inteligentan, jer je njen brak sa osobom koja je dvadeset godina mlađa od nje i sa osobom koja je bubnjar, koji košta od 50 do 100 evra, kao i svi drugi bubnjari… To govori o nivou njene inteligencije. Biti kuguarka u 50 godina i izgledati kao Goca Tržan je jako smešno. Kuguarke zna se šta su – Šeron Stoun, Brigit Nilsen… Zna se kako izgledaju kuguarke na zapadu. Ona nije merodavna na nijednom nivou da me komentariše – kazala je, između ostalog, Nikolićeva danas za „Pink“.

Goca Tržan (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Sa mnom je teško svađati se jer ja ne ulazim u polemike, osim kad sam sto posto sigurna da sam u pravu. Od Maje sam svašta nešto doživela i to ničim izazvano, mislim, nikad ženu u lošem kontekstu u usta nisam uzela, ali ne možeš sad ti da pretpostaviš šta će neko da uradi – rekla je Tržanova u toku današnjeg dana za „Skandal“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs