„Glupani mi zameraju što je kod mene bilo dženerositi i što sam davao!“ Haris Džinović odgovorio na kritike zbog intervjua

od strane | maj 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ispovest pevača Harisa Džinovića o krahu braka sa kreatorkom Melinom Galić je podelila javnost, te su tako jedni stali na njegovu stranu, dok su mu drugi zamerili što javno govori o tome koliko je materijalnih stvari davao bivšoj supruzi.

Haris Džinović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Ako dajem onda dajem ono što mogu da dam, a to je maksimum. Ako ne mogu da dam, onda ne dajem ništa. I, šta, sad meni neko zamera što sam davao?! To može samo glupan da zameri ili neko iz „Laze Lazarevića“ – istakao je Haris u emisiji „In3gantno“, a zatim se osvrnuo na Melininu izjavu da kada nije mogla da se odluči za jednu „Luj Viton“ torbu da joj je rekao da kupi sve tri.

– Ja verujem da je to greška, ali toga je bilo. Bilo je kod mene „dženerositi“ (engl. darežljivosti), u smislu „Izvolite, uzmite“ ili što se kaže u Sarajevu: „Šemso, uzmi koliko ti je drago“ – dodao je Džinović.

Podsetimo, muzička zvezda Haris Džinović se nedavno, posle više od dve decenije ljubavi, razveo od Meline Galić.

Njihovi naslednici Đina i Kan ostali su da žive sa Harisom na Senjaku, dok Melina već mesecima unazad živi na Novom Beogradu.

Haris Džinović (Foto: Ringier/TV Blic)

Džinović je u više navrata pričao da finansira ćerkine prohteve, a sad joj je platio i odlazak na Maldive, čime je još jednom pokazao koliko je „dženeros“ (engl. široke ruke), kako sam pevač to voli da kaže u intervjuima.

Đina se na društvenim mrežama oglasila objavom sa lica mesta, putem koje vidimo kako uživa u Indijskom okeanu.

Haris Džinović (Foto: Ringier/TV Blic)

Džinovićeva je pozirala na ostrvu okružena pravom idilom, dok su u prvom planu bile njene bujne obline.

Fotka je vrlo brzo dobila preko 13.000 lajkova na Instagramu.

Đina Džinović (Foto: Instagram)

Džinovićeva je, inače, od prošle godine u vezi sa izvesnim Andrejom, a čini se da im je u vezi baš sve potaman.

Na društvenim mrežama nedavno je podelila njihove zajedničke momente, u kojima sve pršti od strasti.

Haris Džinović (Foto: Ringier/TV Blic)

Andrej ju je ljubio u vrat i stezao oko struka, dok se ona sve vreme „topila“ u njegovom zagrljaju.

Džinovićevu i Andreja smo prošlog leta uhvatili kako uživaju na crnogorskom primorju, a i tad nisu skidali ruke jedno sa drugog.

Haris Džinović (Foto: Ringier/TV Blic)

Đina Džinović je, sa druge strane, bila tema poslednjeg intervjua Harisa Džinovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Deca su mnogo pre mene znala šta je gospođica Galić radila!“ Haris Džinović ponovo udario na Melinu

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs