Glumicu iz serije „Senke nad Balkanom“ u TRUDNOĆI pogodila najgora DIJAGNOZA: „Devet meseci ne možeš da jedeš“

od strane | mar 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Stanje od kog je u svim svojim trudnoćama bolovala poznata glumica Kejt Midlton nije često, pa nije dovoljno poznato, a ono je pogodilo i našu srpsku glumicu Mariju Bergam.

Marija_Bergam_festival_serija_zab_clip_safe

Šarmantna glumica Marija Bergam oduševila je domaću publiku ulogom u seriji „Senke nad Balkanom“, a potom smo je gledali i u serijama „12 reči“ i „Vojna akademija“.

Marija Bergam

Budući da ona čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, nije bilo poznato mnogo o životu lepe glumice, pa ona nije otkrivala mnogo detalja ni kada je otkriveno da se razvela od kolege Radivoja Raše Bukvića, s kojim ima sina Danila.

Mariju već neko vreme publika nema priliku da gleda, a ona je jednom prilikom otkrila i razlog – nedavno je ponovo postala majka!

Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa malom Olgom, sinom Danilom i suprugom – rekla je glumica za Hello.

Ona se osvrnula na svoju trudnoću i istakla da ona nije bila laka, budući da se suočila s dijagnozom trudničke hiperemeze (hyperemesis gravidarum), odnosno prekomernim povraćanjem u drugom stanju.

Marija Bergam

Ljudi to lako pomešaju sa takozvanim jutarnjim mučninama, ali nije isto. Vrlo je iscrpljujuće, jer se gotovo ništa od hrane i tečnosti ne može zadržati u organizmu. Posledice su razni zdravstveni problemi. Mene su često, i posle trudnoće sa Danilom i sada, pitali kako je moguće da sam tako mršava. Verovatno je jedina dobra strana ovog sindroma to što ne možeš da se ugojiš, jer devet meseci ne možeš ništa da pojedeš – objasnila je ona.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs