Glumac Lazar Nikolić OTVORENO o kolegi: „Nikad nisam voleo da idem kod njega!“

od strane | apr 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Glumac Lazar Nikolić briljirao je u seriji „Kalkansi krugovi“, gde je tumačio ulogu Petra Matića, sina Velibora Matića (Žarko Laušević), a sada je otkrio da mu je saradnja sa legendarnim glumcem, kako kaže, promenila život.

Lazar Nikolić • Instagram

Lazar naglašava da ga uspeh serije nije iznenadio, s obzirom koliko su truda glumci, ali i kompletna ekipa iza kamera uložili u nju, a zahtevnu ulogu „momka koji je zarobljen nepovoljnim životnim okolnostima“ dobio je na kastingu.

– Sa Milanom Karadžićem sam radio već seriju „Biser Bojane“. Meni je ova uloga visila o koncu, jer sam bio u Crnoj Gori kad sam dobio poziv za snimanje. Počela je korona, pa ljudi nisu mogli da prelaze granicu, ali sam uspeo da dođem na snimanje. Uhvatio sam poslednji voz – istakao je glumac za „Kurir“, pa otkrio kakav je kao partner i otac Žarko Laušević.

– Žarko je za mene jedan od najboljih naših glumaca. Imali smo stvarno divnu saradnju i bili smo kao otac i sin. Na snimanju prve sezone doneo sam njegove tri knjige da mi ih potpiše. Prošlo je godinu dana, a on je izdao novu „Padre, idiote“. Krenuli smo da snimamo nastavak i našli smo se u šminkernici, a on mi je rekao: „Čekaj, imam nešto za tebe.“ Bila je to nova knjiga s njegovim potpisom: „Mom sinu, Žarko Laušević.“

– On je čovek od kojeg može dosta da se nauči. Veoma je posvećen svom poslu. Naučio sam da moraš da radiš, da budeš posvećen poslu, ali i da iskažeš poštovanje prema svim kolegama u ekipi. Nas dvojica smo se i po pogledu razumeli. Trebalo je da snimimo poslednju scenu. Bio je tog dana moj poslednji dan snimanja, a on me je pozvao u svoj kamper. Nikad nisam voleo da idem kod njega, jer on se tamo osami i uči tekst. Pustio je muziku na telefonu, i to pesmu Leonarda Koena „Hey, That’s No Way to Say Goodbye“. Bilo mi je teško što se rastajemo. Posle su mi dodali još jedan dan snimanja. Poslao sam mu poruku, a on mi je na to odgovorio: „Čuvaj se, sine.“ Bila mi je čast što sam imao takvom partnera na početku karijere.

(Kurir.)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs