GLEDAĆETE SLIKU NEKOLIKO PUTA: Ovako je Aleksandra Subotić izgledala PRE SVIH OPERACIJA, starletu jedva prepoznaju! (FOTO)

od strane | maj 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivša zadrugarka i starleta Aleksandra Subotić ima 26 godina, a do sada je kako prenose domaći mediji korigovala grudi, usne, nos, jagodice, a već je krenula i da se botoksira. Najviše novca dala je na silikone.

Aleksandra Subotić (Foto: Screenshot YouTube/Aleksandra Subotic) • Aleksandra Subotić / youtube

– Samo za grudi sam dala 12.000 evra! Nikada ne bih potrošila toliko para da nisam morala. Doktor koji mi je prvi put operisao grudi upropastio me je. Ni drugi put nije ispalo kako treba, grudi su mi izgledale gore nego posle porođaja – ispričala je jednom prilikom Aleksandra za „Hit Informer“ i dodala da je tek posle četvrte intervencije bila zadovoljna.

Aleksandra je prvi put otišla „pod nož“ još kao maloletna.

– Imala sam 16 godina kada sam prvi put korigovala usne. Doktor nije znao da nisam punoletna, pa je pristao da mi uradi intervenciju. Pošto sam ubrizgala malu količinu silikona, počela sam šminkom da precrtavam usne, kako bi delovale još punije – govorila je starleta.

Naime, na jednoj stranici na Instagramu pojavila se i slika Aleksandre Subotić iz mlađih dana i pre svih intervencija i mnogi su primetili da je rijaliti zvezda prilično promenila lični opis raznim intevencijama.

Podsetimo, i Aleksandrina majka Ljuba Pantović (50) čak šest puta je išla na operaciju grudi, što ju je koštalo čak 25.000 evra.

– Šest puta sam operisala grudi i konačno sam zadovoljna. Dala sam za to 25.000 evra, ali ne žalim. Operacije sam sama finansirala jer ne dozvoljavam da mi iko išta plaća. Ne bih podnela da neko ide okolo i priča kako mi je „kupio grudi“ – rekla je Ljuba.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs