GEST DIRNUO MNOGE! Slavlje u domu Dušice Jakovljević, sve objavila: “San svake žene, ćerke“

od strane | feb 5, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Juče je voditeljka Dušica Jakovljević proslavila rođendan svog oca emotivnom porukom koju je objavila na društvenim mrežama. Uz poruku, Dušica je podelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se grle, simbolizujući snažnu emotivnu povezanost i ljubav između oca i ćerke.

Dušica Jakovljević • youtube

U poruci koju je uputila svom ocu, Dušica je istakla koliko joj znači njihov odnos i kako je zahvalna što ima takvog oca pored sebe.

Ovaj gest je dirnuo mnoge Dušicine pratioce na društvenim mrežama, koji su se takođe pridružili čestitkama i lepim željama za rođendan.

Otac Dušice Jakovljević slavi rođendan

– Ne znam da li ste znali, ali moj tata je najbolji tata na svetu. Zadao mi je najteži zadatak – da me neko u životu voli i poštuje kao što on voli moju majku i mene. Moja podrška, razumevanje i zagrljaj, moj štit od jakih vetrova, moje „polako“, moje „stripljivo“ i moje „ti to možeš“. Moje „Je l’ ti treba nešto, pile?“ i moje „reci tati, tu sam uvek“. San svake žene, ćerke i unuke je da ovakav čovek bude stub i oslonac jedne porodice. Hvala ti, tata, što si takav car, imati tebe za oca je čar. Umeo si da popraviš svaki kvar, a po potrebi i da napraviš dar-mar. Srećan rođendan, tatice – napisala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs