„GDE SU TI GAĆE?“ Bora Santana i Milica Kemez se pojavili u javnosti u ŠOK izdanju, zbog onoga što se bivša zadrugarka USUDILA DA OBUČE PADAJU VILICE! (FOTO)

od strane | apr 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Biviši učesnici rijalitija Zadruga, Bora Sandtana i Milica Kemez pojavili su se na jednom događaju i svojim stajlinzima privukli veliku pažnju.

Bora Santana i Milica Kemez Foto: Ringier/Teodora Borozan • Teodora Borozan / Ringier

Naime, Bora je na sebi imao crveno odelo, koje je upario sa crnom košuljom, dok je Milica svojom pink haljinom ostavila mnoge u čudu.

Zadrugarka je pozira sa svojim partenrom, pri čemu je isturila jednu nog kroz ogroman šlic na haljini, a mnogi su se pitali da li zadrugarka ispod haljine nosi gaće, a komentari su bili oprečni:

Bora Santana i Milica Kemez Foto: Ringier/Teodora Borozan

„Gde su ti gaće?“, „Kakva je ovo zavesa od haljine?“, „Strašno“, „Blam“, „Draperija“.

Podsetimo, nakon veoma turbulentnog perioda, brojnih nesuglasica i nemilih dogadjaja između njih, bivši zadrugar Bora Santana zaprosio je nedavno svoju dugogodišnju devojku Milicu Kemez u jednom restoranu u centru Beograda na Dan zaljubljenih.

– Nisam razmišljala o detaljima, ali svakako ću sve prepustiti njemu, jer je on stručnjak za veselja i dobre provode. Imaću dve kume, jedna će biti Dragana Mitar koja će me venčati u opštini, a druga će biti iz privatnog života koja će biti kuma u crkvi. Što se tiče Bore, slično razmišljamo, jer će njegov svedok biti takođe prijatelj iz privatnog života – izjavila je Milica nedavno za „Kurir“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs