„Gde je novac?! Presek se radi na šest meseci!“ Nova drama Ane Nikolić i Raste

od strane | apr 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Reper Stefan Đurić Rasta otkrio je da ga je prijatelj oštetio za ogromnu sumu novca, a malo potom usledila je i reakcija njegove bivše supruge i koleginice Ane Nikolić.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Instagram) • Snežana Krstić, Instagram / Ringier

– 420.000 dolara. Da, 420.000 dolara me je koštalo to prijateljstvo. Desila se jedna perfidna prevara u momentu kada je krenula da se digitalizacija, odnosno naplaćaju digitalni streaming, odnosno digitalna distribucija, pesama. Ja tu scenu, nikada neću zaboraviti – rekao je Stefan.

– U jednom momentu jednog dana smo bili na Dedinju i gledali smo neku kuću da kupimo za studio i ja se sećam kao juče da je bio tu sa mnom i onako bukvalno kuca zidove, gleda šta ide, kako ide, kao to je to super, sve strava i dva dana nakon toga njega nije više nije bilo – dodao je za „Telegraf“, pa se Nikolićeva oglasila na društvenim mrežama.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Ana tvrdi da su joj ostali dužni novac za album koji joj je Rasta radio dok su bili u jeku ljubavi, a, po njenim rečima, ona novac od pregleda nikad nije videla.

– Pitanje glasi – gde je tačno novac od albuma „Labilna“, koji je legao na taj isti račun u Americi? Baš se i ja sećam, tačno, istog dana na Dedinju. Gde je pisalo 250.000 dolara od pregleda za album „Labilna“. Presek se radi na svakih šest meseci. Ovo beše tek prvi presek – napisala je Nikolićeva u svojoj objavi na Instagramu.

Ana Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

Nikolićeva i Rasta su, inače, nakon razvoda neretko su bili u lošim odnosima, te su se javno prozivali, a onda je on u jednoj poruc poručio njoj da će dete videti tek u Centru za socijalni rad. Nakon porodične drame, Nikolićeva se oglasila za medije i navela da ona ima starateljstvo nad devojčicom.

– On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna – rekla je Ana za „Pink“ i dodala:

– Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više k… bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan.

Šta je, sa druge strane, Ana Nikolić ispričala o razvodu pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića pogledajte u odvojenom tekstu: „Žao mi je…“ Ana Nikolić se oglasila nakon što je obelodanjeno da je upoznala ljubavnicu Tonija Bijelića

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs