GDE JE DANAS Žiža Stojanović? Imala je veliku karijeru, bila je u Zadruzi, a sada živi u potpuno drugačijim okolnostima…

od strane | apr 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Čuvena glumica Žiža Stojanović odigrala je brojne zapažene uloge, od onih u „Srećnim ljudima“, „Boljem životu“ i „Porodičnom blagu“, pa sve do „Otpisanih“, „Salaš u malom ritu“, „Balkan ekspres“ i mnogim drugim.

Žiža Stojanović (Foto: Ringier/Predrag Dedijer) • Predrag Dedijer / Ringier

Pre pet godina je iznenadila mnoge kada je postala učesnica prve sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, a danas je smeštena u jednom staračkom domu u Zemunu, i to zajedno sa Slavkom Slavnić, bivšom suprugom košarkaša Zorana Slavnića Moke.

Žiža i Slavica su divne dame. S obzirom na to da su njih dve štićenice našeg doma, molim vas za razumevanje u vezi s njihovom privatnošću. Mi imamo određeni ritam kojeg se pridržavamo i poštujemo zdravstveno stanje naših korisnika. Hvala vama na razumevanju – ispričao je izvor za Kurir.

Žiža Stojanović (Foto: Screenshot TV RTS)

– Vedra je, nasmejana, ima veliku želju za životom, stalno ispituje medicinske sestre da li su je gledale kada je bila u rijalitiju. Često se šali na svoj račun i druži sa ostalim ženama koje su tu smeštene. Iako ih veže rijaliti format, njih dve se ne druže preterano, jave se jedna drugoj i to je sve – dodao je izvor.

– I jedna i druga imaju svoj ritam, obilazi ih najbliža rodbina i svi vode računa o njima. Sve prati. Slavica je jako vezana za sina. Trenuci u kojima se njen naslednik svađa sa ukućanima, naročito sa ženama, teško podnosi. To je uznemiri. Sestre pokušavaju da je odgovore da ne gleda rijaliti i da joj ukažu na to da je sve to šou-program, ali ne vredi, nju zabrinjava sve što ima veze s njenim sinom.

Žiža Stojanović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nedavno je bio i Moka sa svojom novom devojkom za Uskrs i baš su lepo proveli vreme u dvorištu. Zaposleni vode računa o njima na pravi način i to jedino važno – zaključio je izvor.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs