Gastoz je i dalje u zatvoru: Desila se nova komplikacija! Evo zbog čega još uvek nije deportovan!

od strane | jun 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Rijaliti veteran Nenad Marinković Gastoz uhapšen je na Tajlandu, a uskoro će biti deportovan za Srbiju.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Nenadov prijatelj Damjan Čarapić, poznatiji kao Tozla sada je otkrio detalje hapšenja.

– Čuli smo se, on će doći vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono „niđe veze s mozgom“. Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali – priča Tozla i dodaje:

– Moje mišljenje je, sad ne znam, nije mi on to rekao, ali koliko sam skapirao situaciju, izvalili su da je neka javna ličnost i onda su gledali na svakom ćošku da mu uzmu pare. Zato su ga i toliko zadržali, zato to ovoliko traje. U principu, nije hteo da produži vizu, bio je u fazonu danas ću, sutra ću, i onda su ga zaustavili na motoru, vozio je pijan. Kad su to videli, tražili su mu pasoš, videli su da mu je istekla viza pre 15 dana i zbog toga su ga zatvorili – naveo je on, pa pojasnio:

– E, sad, na Tajlandu su bili praznici i onda ga je sve to uhvatilo i zato je ovoliko dugo potrajalo.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: Screenshot TV Happy)

Prema Tozlinim rečima, poslednji put su se čuli pre pet, šest dana.

– Pošto nema telefon kod sebe, nego ima osobu koja mu dolazi u posetu, čujemo se tada i to preko govornih poruka. On je već sve završio, imao je suđenje zbog isteka vize, platio je kaznu i sad su kod njih neki praznici, čekamo da prođu. Ima još jedna komplikacija, biće deprotovan. Mora sa avio kompanijom da dogovori taj deport, nije to tek tako, uđe se u avion… Ali, on je okej i ono što gledate ne jeb… TikToku nije istina. Stalno mi šalju neke gluposti i pitaju je li istina da će u zatvoru da ostane 20 godina, kažem: Ljudi, gde vam je mozak?“- rekao je za Hype televiziju on.

Nenad Marinković Gastoz (Foto: Screenshot TV Hype)

Koliku je kaznu Gastoz morao da plati pogledajte u odvojenom tekstu: Otkrivena visina kazne Nenada Marinkovića Gastoza: „Nije imao toliko novca da plati!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs