Filip Car ZAPENIO U LAJVU: „SVE OSTAVLJAM PO STRANI, nebitno da li je dete na putu…“

od strane | okt 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nekadašnji zadrugar Filip Car oglasio se putem lajva na TikTok-u, pa je progovorio o odnosu sa trudnom Aleksandrom Nikolić.

Filip Car (Foto: TikTok) • TikTok / screenshot

Aleksandra i Filip su nedavno raskinuli, a kad se u medijima pojavila vest da je u drugom stanju, Maja Marinković je pokazala dokaze kako je Car sa njom varao Aleks i da su jako dugo bili u kontaktu iza njenih leđa.

Dalila Dragojević i Filip Car (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Ne možemo loše stvari da radimo sebi i jedno drugome, ne možemo da optužujemo jedno drugo i radimo stvari koje su glupe nakon svega što smo prošli i nakon svega kako smo mi živeli. Ništa nećete da donesete, osim što ću da vas blokiram – rekao je sada rijaliti veteran, a onda pokušao da nađe opravdanje za sve optužbe koje je Aleksandra iznela na njegov račun.

Filip Car (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Sve ostavljam po stani, svoje dete stavljam u prvi plan, nebitno da li je na putu, da li je rođeno, da li je dete punoletno ili u vrtiću, srednjoj školi… Naravno da je deru hormoni, deru i mene, kao da nosim blizance. Ja u ljutnji svašta kažem, napravim i uradim, dam pristup svima, kad se dešavaju neke situacije, umesto da se nosim kako bi trebalo. Molim vas, svako ko me poštuje da ne zazire u moj privatan život. Moja flota je ispala najispravnija, niste krivili, niti branili, zastupali – završio je Car u obraćanju.

Filip Car je, sa druge strane, ponovo odustao od dolaska u Srbiju, iako je najavljen kao gost jedne emisije, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “Filip ne sme da dođe u Srbiju“ Car ponovo OTKAZAO Pinku gostovanje, umesto njega produkcija zvala OVU STARLETU

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs