Evo šta je Slađa Lazić radila PRE „ZADRUGE“

od strane | okt 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kontroverzna zadrugarka Slađa Lazić, koja do ulaska u rijaliti nije bila poznata javnosti, zaintrigirala je sve pojavom, a iz dana u dan se sve više saznaje o njenom privatnom životu pre „Zadruge.“

Slađa Lazić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, sada je sugrađanin iz Užica odlučio je da progovori i iznese u javnost sve što zna o njoj.

Slađa Lazić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Slađa je više puta isticala da joj je bitno da njen emotivni partner bude bogat i moćan, a sada su konačno otkriveni detalji o Slađinom životu pre ulaska u rijaliti.

– Ja nju znam kao jednu tešku seljanku, ćale joj je ober seljačina ljuta, vozi kombi neki. Šta reći o osobi koja se stidi svog imena? Ne podnosi kada je zovu Slađana, zahteva da je svi zovu Slađa. Oni su sa Pore, to je jedan deo Užica gde su obično seljaci. Znam je kada je radila u radnji sportske opreme, bila je ribica dobra. Jednom sam ušao tu da probam stvari, ušla je za mnom u kabinu, tu mi nešto namešta kaiš, užas, to je radila i drugim momcima – ispričao je izvor za „Kurir“, pa dodao:

Maja Marinković i Slađa Lazić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Odjednom se ta neka Slađa s Pore pojavljuje zategnuta skroz, sa nekim automobilima. Kola je menjala non-stop, seljančura, ali to ništa nije bilo njeno. Jedan dan je vidim u fiat puntu, a posle u poršeu. Video sam da talasa ozbiljno. U jednom klubu je bila non-stop, pratio sam je šta radi. Izlazila je obično sa drugaricama, sve je to ona sponzorisala, naručivala je po 5-6 moeta i prskala sve oko sebe, polivala konobare. Taj neki lik joj je uradio grudi i sve, da li je iz Kragujevca ili Čačka, ne znam sad tačno. – rekao je sugrađanin za Kurir.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs