Evo šta Ceca kaže o TAJNOM VENČANJU Anastasije i Nemanje Gudelja

od strane | avg 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Anastasija Ražnatović organizovala je sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, intimno venčanje daleko od očiju medija.

Nemanja Gudelj, Anastasija i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Milan Ilić/Snežana Krstić/Joaquin Corchero Zuma Press Profimedia) • Milan Ilić, Snežana Krstić, Joaquin Corchero Zuma Press Profimedia / Ringier

Pevačica se udala za fudbalera krajem jula i to u strogoj tajnosti, a Ceca Ražnatović progovorila je o intimnoj ceremoniji.

Informaciju da su u braku poznati par podelio je sa javnosti tek pre nekoliko dana, kada su na društvenoj mreži Instagram objavili fotografije burmi.

Oni su se venčali u manastiru Rajinovac u blizini Beograda, a činu sklapanja braka prisustvovali su samo najbliži članovi porodice i kumovi, a Ceca je u intervjuu za otkrila i utiske.

– Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno… To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top – rekla je Ceca za „Telegraf“, a na pitanje zbog čega su Anastasija i Nemanja se venčali baš u tom manastiru, odgovorila je kratko:

– To je njihova želja bila.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs