Evo kakvu lepoticu je rodila Snežana Dakić! Voditeljkina ćerka je napunila 18. godina i izgleda božanstveno! (Foto)

od strane | maj 18, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Snežana Dakić, bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem sa kojim ima ćerku Lauru, na koju je veoma ponosna. Dakićeva već danima prima čestitke i preplavljena je emocijama budući da je njena ćerka nedavno proslavila 18. rođendan.

Vladimir Mikić i Snežana Dakić (Foto: Ringier/Petar Marković) • Petar Marković / Ringier

Snežana je bila na nivou zadatka, kao i uvek, pojavivši se u krem haljini koja je išla tik uz telo i imala je širu bretelu samo preko jednog ramena.

– Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan, od sreće i emocija. Sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. Znam da ćeš da traziš da skinem neke slike, ali neću, zato što si fantastična, baš takva kakva si – napisala je Snežana uz seriju fotografija.

Laura Mikić, ćerka Snežane Dakić i Vladimira Mikića, je blistala u beloj svilenoj haljini koja se vezivala oko vrata dok su cela leđa bila otvorena. Kreacija je padala tik do zemlje, dok je u rukama držala ogroman buket cveća, koji joj je mama Snežana pomagala da pridrži.

– Ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom, dok se još školuje – istakla je o ćerki Snežana svojevremeno za medije.

Snežana Dakić je, sa druge strane, u poslednjoj emisiji doživela situaciju koja se dugo prepričavala, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Tri puta sam ležao u grobu!“ Haos u emisiji Snežane Dakić

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs