Evo kako Tea Tairović izgleda nakon napuštanja Urgentnog! (Foto+Video)

od strane | mar 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Pevačka zvezda Tea Tairović zadobila je povredu ruke pred veliki koncert, ipak svoj koncert nije odložila, već je rešila da pred publiku izađe i sa gipsom na ruci.

Tea Tairović (Foto: Ringier) • Ringier

Naime, Tairovićeva je doživela nezgodu kada je u svojoj kući pala na stepeništu, nakon čega je završila u Hitnoj pomoći, a zbog prirode povrede lekari su pevačici stavili longetu.

Tea je rasprodala sve karte za koncert i večeras je sve bilo krcato. Svoju publiku nije mogla da razočara, iako je imala i medicinskih problema.

Podsećanja radi, pored brojnih nastupa, Tea je nedavno otkrila da radi na novim pesmama.

– Radim na novim pesmama i jako sam uzbuđena, zato što je to sad onaj najlepši deo, kreativni deo gde pevam, prepevavam, ispravljam, pevam prateće vokale.. Inače učestvujem jako u procesu rada, nedavno su se saradnici našalili i rekli mi: „Još da počneš da radiš i aranžmane, i to je to“. Stvarno volim jako da se mešam i da učestvujem, to je do sad urodilo plodom – rekla je Tea i otkrila kakav problem ima:

Tea Tairović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Imam žestok problem, jer ti ne možeš publici da plasiraš previše pesama jer prosto neće imati vremena sve da čuju, danas je takvo vreme. Imam mnogo, mnogo pesama, više nego što mi treba pa se bojim da ne pogrešim. Jeste bila ideja da publici predstavim neke od pesama, za koje imam dilemu pa da oni odluče koja im se sviđa.

Tea Tairović je, sa druge strane, izazvala oprečne komentare zbog grudi, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Grudi Tee Tairović na meti kritika, lavina komentara zbog izgleda DEKOLTEA: “Svaka svoju politiku vodi“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs