Evo kako su Ražnatovići skockali malog Krstana za proslavu prvog rođendana! (Foto)

od strane | apr 17, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Bokser Veljko Ražnatović i njegova žena Bogdana pre godinu dana dobili su drugog sina Krstana, a okupili su se sada porodično u vili u Ljutice Bogdana kako bi proslavili ovaj poseban dan za njih.

Veljko, Bogdana i Krstan Ražnatović (Foto: Ringier/Oliver Bunić/Instagram) • Oliver Bunić, Instagram / Ringier

Ražnatovići su rešili da proslave u krugu porodice i prijatelja prvi rođendan, a na Instagramu je osvanula fotografija dekoracije, te možemo da vidimo kako sve izgleda za dečakovo slavlje, ali i fotografija slavljenika, kog su posebno doterali.

Ponosni roditelji su slikali Cecinog unuka sa Ražnatovićevim kumom Vladanom Babićem, koji je malog Krstana držao u krilu.

Krstan Ražnatović (Foto: Instagram)

Babić je kumiću čitao knjigu „Priče o životinjama“, a onda je ovaj dirljiv prizor i sam podelio na svom Instagram profilu.

– Srećan rođendan kumčetu Krstanu! – napisao je Vladan u opisu.

Bogdana i Veljko Ražnatović (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Krstanova tetka Anastasija i njen suprug Nemanja Gudelj sprečeni su da prisustvuju slavlju zbog poslovnih obaveza u Milanu.

Inače, pevačica Svetalana Ceca Ražnatović na svom profilu čestitala je rođendan mezimcu.

Bogdana i Veljko Ražnatović (Foto: Ringier/Dragana Janković)

– Dragi moj Krstane, srećan ti prvi rođendan – napisala je Svetlana i podelila fotografiju unuka i emotikone srca.

Podsećanja radi, Bogdana i Veljko Ražnatović prvog naslednika dobili su 6. juna 2020. godine i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana – Krstana, dok će uskoro dobiti i trećeg sina koji će dobiti ime Ilijan.

Krstan Ražnatović je, sa druge strane, bio razlog za posebnu dekoraciju doma Ražnatovića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Zavirite u proslavu prvog rođendana Krstana Ražnatovića! Anastasija se ponovo nije pojavila na porodičnom slavlju… (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs