Evo kako izgleda koža Teodore Džehverović nakon operacije: Ožiljci su vidljivi… (Foto)

od strane | mar 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Teodora Džehverović je operisana na Badnje veče budući da joj je pukla cista na jajniku.

Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Jesi li sanirala ožiljke od operacije? – pitao je jedan pratilac na društvenim mrežama Teodoru, na šta je ona odgovorila fotografijom istih.

– Ovo je jedan, a ovo drugi. I treća rupa mi je bila na pupku, ali se ona skoro i ne vidi. Mažem kad se setim, a to je retko kad. Ne smetaju mi, maleni su i najbitnije mi je da se sve dobro završilo – napisala je Džehverovićeva.

Teodora Džehverović (Foto: Instagram)

Sa druge strane, pevačice Teodora Džehverović i Ema Radujko su stale na „ratnu nogu“ pre nekoliko nedelja, a, premda su mnogi pomislili da je situacija između njih rešena, ispostavilo se da je daleko od toga.

Naime, Ema je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, istakla da će tek reći potpunu istinu o Teodori.

Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Nismo zakopale ratne sekire. Reći ću ja uskoro šta imam da kažem, ali neka je, neka ona priča šta ona hoće i njenu priču. Nismo se srele, imam nastupe , a verovatno i ona radi. Menadžerka ništa nije rekla, mi smo u poslu – istakla je kratko Radujko za „TV Hype“.

Podsetimo, nakon što ju je isprozivala pevačica Ema Radujko, nekadašnja zadrugarka Teodora Džehverović je rešila da se oglasi.

Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Blic TV)

– Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan – istakla je Teodora za Pink.rs.

– Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje „da li mene imitira“ spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom – dodala je Džehverovićeva.

– Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu – zaključila je pevačica.

Šta je, sa druge strane, Ema Radujko ispričala o pevačici Teodori Džehverović pogledajte u odvojenom tekstu: „Za razliku od Teodore Džehverović, koja je imala estetske zahvate, ja sam prirodna!“ Ema Radujko ne želi da je porede sa pevačicom

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs