EMOTIVNE REČI! Anastasija Ražnatović čestitala veliki uspeh Nemanji Gudelju (FOTO)

od strane | jun 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Milan Ilić) • Aleksandar Dimitrijević, Milan Ilić / Ringier

Međutim Anastasija je sada sve prijatno iznenadila, obzirom da je odlučila da vrati svoj profil i odmah se javno obratila Gudelju. Ona je objavila niz slika, čestitala mu na osvojenom trofeju i uputila najemotivnije reči.

– Čestitam ljubavi moja! Danas se desio jedan od mnogih lepih trenutaka našeg „zajedničkog“ života. Još mnogi tek dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to ste definitivno VI! Volim te bubo – napisala je Anastasija i raznežila mnoge.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović , ćerka folk dive Cece Ražnatović, je nedavno doputovala iz Sevilje nakon što je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Ceca je zbog toga odlučila da ne pravi veliku proslavu za rođendan, pa su se okupili u krugu porodice u porodičnoj kući na Dedinju.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs