Elena Karaman je ISPISALA SINA IZ ŠKOLE, a sad se pohvalila: “Upisali smo fakultet, moj budući reditelj“

od strane | avg 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Alo!

|

Elena Karaman i Jugoslav Karić iz braka, koji su okončali pre nekoliko godina, imaju sina Simona za kojeg su sada obelodanili da je upisao fakultet za režiju, a pre nekoliko godina su ga ispisali iz škole.

elena karaman karić • RAS / Ringier

Elena je pre pet godina ispisala sina Simona iz škole i odlučila da ga obrazuje u kućnim uslovima.

– Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je svuda. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta – napisala je Elena.

Elena Karaman Karić

Usledili su različiti komentari, i podeljena mišljenja.

Dok su je neki podržavali, drugi su joj poručili da ne razumeju njenu odluku, te da dete iz mnogo razloga treba da ide u školu.

Međutim, Elena je imala odgovor.

– Kao što vidite na njegovom licu… Zar nije očigledno? Ima li ičeg boljeg od biti divlji i slobodan i odrastao na način da budeš to što zaista jesi, a ne to što bi drugi želeli da budeš? Za mene bi bilo mnogo lakše da ga stavim u školu i da se ne opterećujem time da li uči i kako će se to odraziti na njega. Pričam o savesnom roditeljstvu. Ovo je naš način i totalno razumem da svi imamo različite percepcije, i to je savršeno u redu – poručila je Elena.

Elena Karaman Karić i Jugoslav

Ipak, Elena i Jugoslav su pre par godina ipak odlučili da sina upišu u privatnu školu da bi sada objavili da je momak odlučio da upiše filmsku režiju:

– Moja ljubav, budući reditelj. Završili smo školu, upisali režiju. Kad kažem „mi“, zapravo mislim on. Svojatam malo njegovu genijalnost – napisala je ponosna mama.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs