Duplo venčanje na imanju Zejnep: Kadir uspeva da povrati kuću od Munever, dok Emre Fuliji poklanja skupoceni nakit kao svadbeni poklon

od strane | feb 13, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Puls

|

Nakon raznih problema, Kadir i Munever se venčavaju, a istovremeno je održano i venčanje Fulije i Emrea. Kadir poklanja Munever njenu porodičnu kuću, koju je uspeo da ponovo kupi, nakon što ju je Sinan prodao.

Serija Pokajanje • Promo

Planetarno popularnu seriju možete gledati radnim danima od 20:05, kao i u repriznim terminima od 17:00 na Blic televiziji, na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

Alp predstavlja Meltem kao svoju verenicu

Serija Pokajanje

Finansijski savetnik Alp sve radi kako bi se Meltem osećala lepo. Pozvao ju je na ručak, angažovao je i dadilju koja će čuvati njenu ćerku. U restoranu je Alp sreo prijatelja, kog je zbunio izjavom.

– Dozvolite da vas upoznam. Ovo je moja verenica Meltem, rekao je Alp, dok je za njenu ćerku rekao da je i njegova, što je šokiralo Meltem.

Ahmet dobija batine zbog Arzu

Serija Pokajanje

Doktor ne odustaje od Arzu. Ponovo je otišao u bolnicu, krišom ušao u njenu sobu. Međutim, tamo nije zatekao Arzu. Onda je napao obezbeđenje da su je kidnapovali. Kada ga je obezbeđenje odvelo u sobu u kojoj je Arzu, ona nije htela da ga primi, što je Ahmeta razbesnelo. Pošto nije hteo da od iz bolnice, obezbeđenje ga je pretuklo i izbacilo.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu večeras od 20:05 na Blic televiziji.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs