„Draže bi mi bilo da se ćerka rodi u Hrvatskoj, a ne u Srbiji!“ Filip Car progovorio o predstojećem porođaju Aleksandre Nikolić

od strane | mar 31, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Rijaliti veterani Filip Car i Aleksandra Nikolić uskoro će postati roditelji, a sada je nekadašnji zadrugar progovorio o odnosu sa bivšom verenicom.

Aleksandra Nikolić i Filip Car (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Filip ne krije da mu je teško zbog toga što se ćerkica neće roditi u Hrvatskoj.

– Dobro sam, malo sam napet, na 90 odsto sam stana uređenja, Aleks čekam svaki trenutak, svaki dan su ti pregledi. U iščekivanju sam samo da mi se javi kada krenu te kontrakcije, da je blizu porođaj. U principu je sve idealno, ona se oseća dobro, mala je idealna, sve je dobro, samo se čekaju te konktrakcije da se povećaju kada je spremna da ide u bolnicu – rekao je Filip, koji se potom osvrnuo na svoj odnos sa Aleksandrom.

Filip Car i Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Jeb…, turbulentno je bilo, bilo je i svađa i pomirenja i svega nečega od kako smo izašli, a sada je došao period koji je najzdraviji za sada, jeste da smo odvojeni, čujemo se i vidimo svakodnevno. Meni bi bilo draže da se mala rodila ovde, zbog papira i sve, znam koliko se moja porodica borila da se napravi dvojno državljanstvo, a njoj paše to sve da su joj tu mama, sestra i sve to – rekao je Car za Pink.

Filip Car je, sa druge strane, nedavno iznenadio objavom zajedničke fotografije sa Aleksandrom Nikolić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Svi stavili prst na čelo nakon Aleksandrine objave sa Carem, pred VELIKI DATUM rešila da „zatrpa“ sve! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs