DRASTIČNA PROMENA: Sofija Šašić se ošišala na PAŽ! (Foto)

od strane | okt 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića, izaziva veliku pažnju javnosti, kako zbog svojih poznatih roditelja, tako i zbog svojih ljubavnih odnosa. Ipak, danas je nešto drugo postalo glavna tema.

Sofija Šašić (Foto: Instagram/sophiasasic) • sophiasasic / Instagram

Naime, Sofija je odlučila da se tranformiše. Šašićeva, koja je prepoznatljiva po svojoj dugoj kosi, posetila je jedan salon i najavila promenu izgleda.

Sofija je prvo uslikala svoju kosu na podu i stavila emotikon koji plače.

Sofija Šašić (Foto: Instagram/sophiasasic)

– Da li ste spremni? – upitala je Šašićeva.

Iako je bila tužna što je njena kosa otišla, Šašićeva je pokazala transformaciju koja ju je očigledno oduševila. Šašićeva sada ima kratku paž frizuru, koja joj savršeno stoji.

Sofija Šašić (Foto: Instagram/sophiasasic)

Sofija je potom ispozirala u nekoliko poza i pokazala svojim pratiocima koliko je zadovoljna svojim izgledom.

Podsećanja radi, o odnosu pevača Željka Šašića i njegove ćerke Sofije Šašić, koju je dobio iz braka sa Sonjom Vuksanović, brujali su domaći mediji, naročito u onom momentu kada je njegova mezimica odlučila da uzme prezime tadašnjeg očuha Ace Lukasa.

Sofija Šašić (Foto: Instagram/sophiasasic)

Sonja Vuksanović je, podsećanja radi, Željka Šašića ostavila zbog njegovog kolege i prijatelja Ace Lukasa sa kojim je dobila ćerku. Ipak, ni njihov brak nije potrajao pa su se razveli.

Tada je Šašićeva poželela da uzme očuhovo prezime i odrekne se svog. O ovim skandalima je javnost dugi vremenski period brujala, a čini se da je između oca i ćerke, Željka i Sofije sada sve u najboljem redu, čak su se nedavno provodili zajedno u izlasku.

Kako je Sofija Šašić, sa druge strane, izgledala pre svih estetskih korekcija pogledajte u odvojenom tekstu: Kažu da je sada kao „PLASTIČNA LUTKA“: Evo kako je ćerka Željka Šašića i Sonje izgledala PRE OPERACIJA! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs