DRAMA SE Anom Ćurčić TEK POČINJE! Ivan Marinković se sastao sa Mokom Slavnićem, a povod je…

od strane | jun 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Finalista šeste sezone rijalitija „Zadruga“, Ivan Marinković, je pre neko veče u emisiji žestoko zaratio sa drugoplasiranom Anom Ćurčić i na njen račun izneo ozbiljne optužbe.

Ivan Marinković i Moka Slavnić • Instagram

Ivan Marinković ni danas nije želeo da se zaustavi, pa je objavio sliku sa Mokom Slavnićem, ocem Zvezdana Slavnića sa kojim je Ana godinama bila u ljubavnoj vezi.

Njih dvojica su zajedno otišli da prate finale ABA lige, koje se večeras održava između Zvezde i Partizana u Beogradu, a Ivan je taj momentat uslikao i podelio na društvenoj mreži Instagram.

Ivan Marinković i Moka Slavnić

Ana Ćurčić se ovim povodom još uvek nije oglasila, a kako će reagovati kad bude videla, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Ivan Marinković je pre neko veče izneo žestoke optužbe na račun Ane Ćurčić.

– Ne znam da li smem da okrenem čoveka, mog prijatelja, koji je bio sa njom dok je bila sa Zvezdanom! Bila je kod njega kući posle ruleta u tržnom centru. Kockala si za 50 do 100 evra. U kockarnici se pričalo: „Nemojte da se zamerate Ani, ona ima leđa dobra, misleći na Zvezdana“ – govorio je Marinković.

Ivan Marinković, Ana Ćurčić i Zorica Marković

– Dobro izgleda taj dečko sa kojim si bila. Mojih godina, nema stomačinu kao ja, zgodan je. Zvezdana si varala ne samo sa tim, sa mnogima, znam za jos trojicu – dodao je Ivan, dok je Ana sve vreme bila u šoku.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs