DRAGANA MITAR I EDIS FETIĆ UHVAĆENI NA ISTOM MESTU: Bivši ljubavnici ponovo oči u oči, evo kako starleta izgleda IZBLIZA NAKON SEDME OPERACIJE NOSA

od strane | apr 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Bivši voditelj rijalitija „Zadruga“, Milan Milošević, večeras proslavlja svoj 46. rođendan, a ovom prilikom okupio je svoje najbliže prijatelje, kako bi svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Dragana Mitar i Edis Fetić • youtube

Naime, među prvima se na gala slavlju pojavio bivši zadrugar Edis Fetić, a nešto kasnije stigla je i starleta Dragana Mitar, sa kojom je u trećoj sezoni Zadruge Edis javno varao svoju suprugu Zilhu, sa kojom ima decu.

Edis Fetić Ringier/Teodora Borozan

Edis i Dragana su više puta raskidali i mirili se, a pre izvesnog vremena definitivno su stavili tački na svoju ljubav.

Dragana Mitar Ringier/Teodora Borozan

Međutim večeras je neminovno da će se nekadašnji par ponovom sresti oči u oči posle toliko vremena, a da li će se stare strasti ponovo rasplamsati ostaje da saznamo.

Osim toga, poznato je i da je Dragana Mitar sedam puta operisala nos, o čemu je jednom prilikom javno pričala, a sada imamo prilku da vidimo i kako starleta izgleda uživo nakon silnih operacija.

Dragana Mitar Ringier/Teodora Borozan

– Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Vratila sam se kod doktora i tražila da to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice. Ispostavilo se da mi je izvadio više hrskavice s jedne nego s druge strane, pa sam imala rupu. Bilo je strašno! Otoci su počeli da se premeštaju s jednog na drugo mesto, izgledala sam katastrofalno. Pala sam u depresiju, nisam želela da izlazim iz kuće – kaže bivša „modelsica“, koja je zbog toga i treći put otišla pod nož:

Dragana Mitar

– Doktor mi je dao lokalnu anesteziju, zatim secnuo deo ušne školjke i izvadio komadić hrskavice, koju je stavio u nos. Na tom mestu mi je koža bila stalno crvena. Ludela sam zbog toga! Nos me je stalno svrbeo, imala sam oštećenja, brazde… Na sredini je bio previše širok… Bila sam očajna, pa sam promenila lekara.

– Doktor mi je uradio skener, da bi video šta je sve tačno izvađeno. Unutra je sve bilo oštećeno! Uveo me je u totalnu anesteziju, napravio rez ispod desne dojke i iz rebra izvadio deo hrskavice, koju je detaljno obradio u mašini. Potom je hrskavicu ubacio u nos, da bi imalo šta da ga drži. Operacija je trajala čak 11 sati! – rekla je Dragana.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs