Dragana Mićalović u ZAGRLJAJU mladog stočara Luke, on se presrećan oglasio: “Puno mi je srce…“

od strane | okt 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Glumica Dragana Mićalović posetila je u porodičnom domu u Semegnjevu mladog stočara Luku Crepuljarevića koji je svojim izjavama i načinom života oduševio Srbiju i region.

Luka Crepuljarević i Dragana Mićalović • Instagram

Luka je na svom profilu podelio dve fotografije s Draganom iz svog skromnog doma, oduševljen time što ga je posetila.

Puno srce kada znam koga sam imao priliku da ugostim u svoj porodični dom u Semegnjevu – napisao je mladić.

Luka Crepuljarević i Dragana Mićalović

Hvala dragi Luka što ste nas primili i ugostili! U mom životu ovaj dan obeležen je novim prijateljstvom! – napisala mu je Dragana.

Podsetimo, Luka je javnost oduševio svojim skromnim izjavama i rečima da „njegove krave ne znaju gde je on bio i šta je radio“.

Luka Crepuljarević

Neobično je to što hoću sve – da budem i student i poljoprivrednik i čovek na selu. Moj život na selu je velika životna škola. Stoka jako disciplinuje čoveka. Ona mora na vreme da se namiri, da se napoji, kada mi se desi da ja odem u izlazak noću, ne zna krava gde sam ja bio i šta sam radio, ona hoće da ja njoj u šest dođem, otvorim štalu da je namirim. Kada sam počinjao taj život na selu, rekao sam sebi jasne ciljeve – hoćeš to da radiš i možeš. Takođe sam znao da ne smem da zapostavim ni socijalni život i druge stvari. Završio sam i vožnju proletos i sada jako volim da vozim – rekao je Luka gostujući u Jutru na Prvoj.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs