Dragan Bulić Aca UHVAĆEN U LAŽI: Sad govori da je BIVŠU OSTAVIO TRI MESECA pre početka Zadruge 6!

od strane | jul 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Oko nekadašnje zadrugarke Ane Ćurčić, njene bivše prijateljice Milene Kačavende i sadašnjeg partnera Dragana Bulića Ace je spleteno dosad mnoštvo laži, o čemu je svako od njih ponaosob govorio pred kamerama, da više niko ne zna u šta da veruje.

Dragan Bulić Aca (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Kao šlag na tortu je došlo današnje Acino priznanje da je bivšu devojku Anđelu, o kojoj je godinu dana unazad govorio sa puno ljubavi, čak iznoseći i detalje o njenom odnosu prema Ani, zapravo ostavio tri meseca pre početka emitovanja rijaliti šou-programa „Zadruga 6“.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– E, ovako da razjasnimo situaciju jednom za sva vremena. Ja sam imao devojku. Bili smo zajedno sedam punih godina. Zove se Anđela i o njoj imam najlepše moguće mišljenje. Proveli smo divne godine i ona je bila uz mene kada mi je bilo najteže u životnim trenucima – istakao je Bulić za Kurir.

– Nas dvoje nismo u vezi otprilike dva ili tri meseca pre početka rijalitija. Međutim, kada su me predstavnici medija pitali da li sam slobodan ili zauzet ja sam govorio da sam u emotivnom odnosu jer nisam želeo da se pravdam i objašnjavam detalje. Intimu sam želeo da sačuvam samo za sebe.

Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Po prvi put kažem da sam to vreme bio slobodan čovek i nikoga nisam prevario, ostavio već sam sa svima u korektnim i dobrim odnosima. Što se mog emotivnog odnosa sa Anom tiče on je veoma jasan. Obnovili smo ljubav koja je bila jaka, a sada je još jača. Mnogo puta sam rekao da sam uz nju, a to sam sada i pokazao – podvukao je Dragan.

– Pre Zadruge ništa nisam imao sa njom, već onda kada je postala slobodna žena. Mnogo me je pogodilo ono što sam video kroz šta je prošla i to je cela nacija gledala. Dobio sam osećaj da budem uz nju. Još uvek nismo počeli na temu zajedničkog života. Tek je izašla iz rijalitija i sada je period da dođe sebi na pravi način.

Dragan Bulić Aca i Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Želim da se oporavi od svega, a polako ima vremena. Treba da uživa. Nažalost, ja imam mnogo poslovnih obaveza u prestonici i zbog toga sebi ne mogu da priuštim to zadovoljstvo da se ovoga leta odmaram. Radim ozbiljan posao koji mi je važan, ali zato Ana ukoliko bude želela negde da otputuje sama ili sa decom ima moju podršku. Ona treba da uživa – zaključio je Aca.

Šta je Dragan Bulić Aca rekao o veridbi pročitajte u odvojenom tekstu: „VERIDBA JE BILA ODAVNO!“ Ana Ćurčić i Aca Bulić ovog puta žele da ostanu zajedno do kraja života!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs