„DOLAZILI SU KOD MENE KUĆI“ Uroš Ćertić otkrio šta zna o Ani i Zvezdanu, pa iznenadio rečima o JOVANI LJUBISAVLJEVIĆ: „Ona je po mom standardu“!

od strane | apr 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kaskader Uroš Ćertić, bivši učesnik Zadruge 6, prokometarisao je rijaliti ekipu nekoliko meseci kasnije i osvrnuo se na svoje učešće koje se završilo neslavno posle samo tri meseca, jer je nakon brojnih sukoba sa ukućanima samovoljno napustio projekat. Komentarisao je i ljubavni trougao u Zadruzi, ali i određene pojedince.

Uroš Ćertić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Zvezdana sam upoznao pred Zadrugu, malo smo se družili, on i Ana su bili kod mene kući i ja kod njih. Delili smo neka iskustva, nikad ne bih rekao da između njih vlada neko zlo, delovali su kao par koji je dugo zajedno, smejali smo se, zezali, pravili klopu. Ana ga nije ostavila zbog Anđele, već zbog Aleksandre. Deluje mi kao da je malo mama Zvezdanu, malo povređena žena i žrtva nasilja. Ne sviđa mi se što joj je PR drugarica Kije Kockar, ne sviđa mi se što je zvala telefonom svakog ko je izašao iz rijalitija pre njenog ulaska, ozbiljno se spremala. Ne verujem nikome, iskreno, previše mi je kontradiktornosti tu i nema logike – rekao je Uroš, koji je prokomentarisao Anđelu Đuričić, nakon što ju je ranije konstantno hvalio.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Za Anđelu sam bio spreman da dam desnu ruku da nikad neće uraditi ovo što je uradila. Mlada je, iz malog mesta, na nivou je neke devojke od 19 godina iz Beograda. Hvalio sam njeno učešće, pa sam se zaprepastio, a ne razočarao. Upozorio sam je porukom: ‘Zvezdan se sad druži s tobom da bi preusmerio priču pravog sviđanja s njega i Aleks’. Pitala me za krevet do mog, malo smo pričali, provalio sam nju i Zvezdana kako sede i kažu: ‘Zamisli, nama daju te sudbinske lisice’, a zapravo su dali ideju i jedva čekali, mnogo je stariji od nje – smatra Ćertić, koji je u Zadruzi važio za jednog od žestokih učesnika.

Anđela Đuričić YouTubevZadruga Official

Jovana misica je jedna od retkih učesnica koja je, po mom standardu, imala dobro učešće. Nije se obrukala, svaka čast. U stvari, ne treba da kažem svaka čast, valjda je to standard ponašanja devojaka iz normalne kuće i porodice iz koje ona dolazi.

Jovana Ljubisavljević Screenshot/RED TV

Uroš Ćertić je za Filipa Cara i Maju Marinković rekao sledeće:

– Filip grmi, simpatičan je, malo da dovede figuru u red, ali hiljadu i jednu zamerku imam na njegovo ponašanje. Nije to zvijenost, ja sam mislio da neće pustiti Maju da mu priđe, bio bi mangup. Maja nije fatalna žena, možda jeste u Belom potoku, Marinkovoj bari. Ona jeste atraktivna i bombastična, ali lepa nije – rekao je Uroš Ćertić.

Filip Car i Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

(Srpski Telegraf, Rijaliti)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs