„DOKTORI SU NAŠLI ŠTA MI JE, ali NEĆU DA BUDEM NEGATIVNA!“ Šarmen Soraja otkrila detalje svog stanja

od strane | jul 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Šarmen Soraja je tokom protekle nedelje hospitalizovana, a zatim i bila na detaljnim pretragama u Urgentnom centru, pri čemu je čitavih 12 sati bila bez svesti.

Šarmen Soraja (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Šarmen se sada ovim povodom oglasila u želji da umiri brigu onih koji je prate na društvenim mrežama, ali je zapravo još više zabrinula sve jer je njeno stanje, po svemu sudeći, ozbiljnije nego što se mislilo.

Šarmen Soraja (Foto: Screenshot TV Pink)

– Hvala svima koji su bili uz mene. Stanje mi je malo bolje. Našli su šta mi je, ali ne bih to iznosila za javnost. Jeste, izgledam umorno, ali moramo se držati i ići napred. Volim vas. Izjavljujem: Izašla sam iz bolnice. Bolje se osećam, ali naravno da sam jako umorna. Pronašli su mi na kraju šta je uzrok svemu i ne bih da to iznosim javno – napisala je Soraja na Instagramu.

Šarmen Soraja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Trudiću se što više da nađem neki balans u svemu ovome i da se što pre izlečim. Neću da budem negativna. Život ide dalje, korak po korak. Volim vas sve. Iako ne odgovaram svima na poruke znam da me razumete. Ljubim vas – dodala je nekadašnja zadrugarka.

Šarmen Soraja (Foto: Instagram/sarmenaltman_official)

Šarmen Soraja, inače, planira da uđe u rijaliti „Zadruga 7 Elita„, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: PRAVO IZ KOME U RIJALITI ZADRUGA 7?! Ona je spremna za sedmu sezonu ELITA!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs