Dok su Sinan i Zejnep na medenom mesecu, Sude otkriva da se Arzu krije u Ahmetovoj kući: Samo na Blic TV večeras DVE epizode serije „Pokajanje“!

od strane | feb 16, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Promo

|

Arzu je želela da podseti Elif na dane kada su živele zajedno, tako što je pravila kolače i hleb koje devojčica voli. Zatim je ušla tokom noći u sobu gde su spavale Elif i Sude, misleći da je niko neće videti, ali nije uspela da se sakrije od Sude. To ju je koštalo slobode.

74 01 • Ringier

74 08

Seriju možete gledati radnim danima od 20:05 kao i u repriznim terminima od 17:00 na Blic televiziji, koju od sada možete gledati na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

74 02

Alp sve obaveštava da je Sahra njegova ćerka

Kako bi se osvetio roditeljima, koji mu nikada nisu bili podrška, Alp je rešio da Meltem predstavi kao svoju verenicu, kao i da je on otac njene ćerke. To je veoma razbesnelo njegove roditelje. Alp se slikao sa roditeljima, Meltem i Sahrom, a onda sliku podelio na društvenim mreža. Pošto su njegovi roditelji poznati javnosti, ta fotografija je završila u medijima.

74 06

Arzu završava u zatvoru

Sude je videla Arzu u Ahmetovoj kući. To je ispričala Sinanu i Zejnep, nakon čega je Arzu uhapšena. Ahmet je morao da da izjavu u policiji. Arzu je rekla da Ahmet nije znao da je ona u njegovoj kući, jer se krila u podrumu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs