Dok Maja jaše po Zvezdanu, njen TAKI BLUDNIČI na rođendanu: Bez brusa, ližu štikle (FOTO)

od strane | apr 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković, sinoć je proslavio rođendan u jednom prestoničkom restoranu – ponovo bez naslednice. Ona mu i te kako nedostaje i ne krije koliko bi voleo da je i na poseban dan u njenom društvu.

Radomir Marinković Taki, Maja i Zvezdan • Instagram

Nema koga nije zvao na veliku proslavu, a od Maje, kako je rekao za okupljene medije, izrazio je želju da mu podari unuče.

Radomir Marinković Taki (Foto: Screenshot TV Hype)

– Biće večeras velika žurka. Pozvao sam dosta javnih ličnosti, moje prijatelje, kumove. – izjavio je ushićeno Taki.

S obzirom da su se na jednom mestu okupile mnoge poznate ličnosti, nije moglo a da ne prođe bez skandala ili peha koji se prepričava. Tako su u jednom trenutku Takijeve drugarice koje su bile u pripitom stanju, a jedna od njih je i Nataša Šavija počele da ližu štikle jedna drugoj, vidno bez brusa, a sve to Takija je dodatno uzbudilo.

Radomir Marinković Taki – rođendan

Mimo Takijevog velikog slavlja, njegova naslednica u Zadruzi napravila je potpunu pometnju, kada je prihvatila vrelu akciju od strane zauzetog zadrugara Zvezdana Slavnića.

Nedugo nakon, njegova sada već bivša devojka Anđela Đuričić, zatekla ih je u krevetu potpuno skamenjena prizorom koji vidi ispred sebe.

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković

Nije prvi put da Maja Marinković bude razlog nečijeg kraha ljubavi, ali kako možemo primetiti, nimalo nema savesti prema zadrugarki.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs