Đole Đogani uplakan opisao golgotu kroz koju je prošao: “RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO“

od strane | jun 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Popularni izvođač i plesač Đole Đogani gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom otvoreno priznao kako se osećao u vreme razvoda sa bivšom suprugom Slađom koji za njega nije bio nimalo lak.

Đole Đogani i Slađa Delibašić • Tv Pink / screenshot

– Verovao sam da ljubav između mene i Slađe nikada neće prestati. Čak smo i zajedničku kući napravili od novca koji smo zaradili od pesme Idemo na Mars. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda BAM! Desio se raspad. To mi je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! To da ti ostavljaš ženu koju voliš, a najvšte stradaju deca. Meni je bilo logično da oni budu sa mamom – rekao je Đogani.

Đole Đogani i Slađa Delibašić

Uspomene na ovaj traimatičan period izmamile su mu suze na lice:

– Posle toga nisam verovao u ljubav. Bio sam baš onako van sebe. Izvini, vratile su mi se one emocije koje su tada postojale. Znaš ono kada ti se dogodi nešto loše pa se vratiš na to i ponovo proživljavaš.

Apelovao je na sve roditelje da dobro razmisle pre nego što se odluče na razvod.

Đole Đogani

– Dobro treba da razmisle roditelji pre nego što se razvedu. Ja sam kasnije krenuo u novi život sa Vesnom i trgao sam se, ali Slađi nije svejedno. Pričali smo pre par meseci. Posle svega rekla mi je da kad bi se vratila u taj period da ne bi to uradila. Rekla mi je pogrešila sam. U mladosti pomisliš možda je ovo bolje pa praviš neke balanse. Treba ulagati u prorodicu i u osobu sa kojom živiš. a ne samo da tražiš razlog da odeš zato što ti je zasmetalo nešto što je sigurno moglo da se ispravi.

KURIR

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs