„Đina i Kan su molili Melinu da ode iz kuće, plašili su se da ne pređe u fizički obračun!“ Haris Džinović izneo nove detalje upada u vilu

od strane | apr 8, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Džinovići su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Džinović je sada, u velikom intervjuu, pričao o svojim ljubavima, raspadu braka sa Melinom i noći kada je Melina upala u kuću na Senjaku.

Melina Džinović (Foto: Screenshot TV K1)

– Sećam se prve ljubavi, svirao sam u folkloru, tu je bila prva ozbiljnija ljubav, đačka ljubav. Mi smo se razdvojili, upisali druge škole, tu je puklo. Nakon toga sam opet sreo neku devojku, to je bila fatalna ljubav, sve su moje ljubavi bile fatalne. Zbog tih ljubavi sam napisao dve, tri pesme. Tih pesama se ne sećam, bilo je davno – rekao je Džinović, koji je potom priznao da li ga je neko od kolega razočarao.

– Nisam razmišljao o tome, ne. Imam brojna prijateljstva, ne znam da li je neko bio zavidan što se tiče moje karijere. I da jesam, ne bih iznosio u javnost da me je neko razočarao – rekao je Haris.

Đina Džinović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Nisam mislio da će se naša ljubav završiti. Gradio sam to kao da će večno trajati. Nijednom nisam posumnjao u njenu vernost, sve do samog kraja dok se neke stvari nisu obistinile i izašle na površinu. Pre dve godine sam primetio da smo počeli da se udaljavamo. Video sam da to nije više ona bliskost i prisnost koja je bila pre 18 godina. Sve je onda krenulo ka raspadu koji se dogodio. Bilo je ljubavi, ne mogu da grešim dušu, druga strana zna koliko je to bilo iskreno – dodao je Haris, a zatim se osvrnuo na decu.

– Ja ne znam šta je u njihovim glavama, nadali su se nekom boljem životu, razočarani su. Mislio sam da im napravim da žive kako zaslužuju, već iznad toga, ali mi živimo dobro – rekao je Džinović.

– Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun – rekao je Haris u emisiji „Premijera-vikend specijal“.

Melina Džinović je, sa druge strane, bila predmet izlaganja pevača Šaka Polumente, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Bio bih sa Melinom, nažalost nije bila sa mnom!“ Šako Polumenta šokirao izjavom o bivšoj Džinovićevoj supruzi

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs