Đani pre Đanija: I ova glumica je nekada naplaćivala fotografisanje onima koji su hteli da imaju sliku sa njom!

od strane | feb 5, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što se pevač Radiša Trajković Đani našao na udaru podeljenih komentara zbog toga što je onima koji su želeli da se fotografišu sa njim uzimao novac za to, i glumica Mirka Vasiljević je obelodanila da je radila isto pre mnogo godina.

Radiša Trajković Đani (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Bila sam na turneji na Tajvanu mesec dana kada sam imala deset godina. Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem. Dali su nam džeparac koji smo morali da rasporedimo i ja sam se jedina vratila u plusu. Naplaćivala sam slikanje tamo, koliko daju. Običaj je da se lokalno stanovništvo posle koncerta slika sa nama, a ja sam im rekla da je naš običaj da nam za to ostave i neku paru – prisetila se Mirka za K1.

Mirka Vasiljević (Foto: Ringier/T.B.)

– Nisam se razumela u njihov novac, ali sam onda napravila problem u KUD-u, jer su se svi osim mene zadužili i onda su roditelji grdili decu. Oni su se isto slikali, ali za džabe, a ja sam zaradila dovoljno da nisam morala da se zadužujem – dodala je Vasiljevićeva.

– Što se tiče dece, ne vidim potrebu, ni razlog da se oni pojavljuju u medijima jer oni su deca, imaju svoje roditelje, kao što svi imaju roditelje. Jednog dana ako požele da se bave nekim poslom kao što se ja bavim, iako je moj posao neizvestan, ja ću ih podržati. Niko ni mene nije sputavao, tu sam njima prva da pomognem, kome ću drugom, ako neću njima – zaključila je glumica.

Šta je, sa druge strane, Mirka Vasiljević ispričala o vaspitavanju dece pogledajte u odvojenom tekstu: “Vujadin priča ĆERKAMA šta smeju, a šta ne“ Mirka Vasiljević otkrila sve o načinu na koji vaspitavaju decu

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs