Diskvalifikovani zadrugar iz “Elite“ otkrio sve o emocijama prema Mariji Kilibardi: “To je DIVA, to je gospođa“

od strane | sep 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

David Romano Čuburac oglasio se prvi put za Informer nakon što je diskvalifikovan iz rijaliti programa „Elita“ zbog fizičkog napada na Nenada Macanovića Bebicu.

Zadruga, diskvalifikacija • youtube

Nakon skandala u rijalitiju i diskvalifikacije, David Romano Čuburac je u žiži javnosti. On je otkrio da je lagao zadrugarima da je profesionalno bokser.

Da li je istina da ste vi profesionalni bokser, kako ste i sami tvrdili u „Eliti“?

– Nisam, to sam rekao u ljutini. Kao dete sam malo trenirao. Mislio sam da ću ostati unutra, pa sam to rekao da me ne bi više niko dirao.

Pre par godina,, stalno objavljivali fotografije Marije Kilibarde na tvitervu i da ste pisali da je volite i da ste zaljubljeni u nju, šta imate da kažete na tu temu?

– Nije istina da sam bio zaljubljen u nju. Ja sam Mariju Kilibardu upoznao 2014. na snimanju „Tvoje lice zvuči poznato“ i od tada sam je pratio i baš sam mnogo lajkovao njene fotografije. Cenim i poštujem njen rad. Ona je veoma humana žena, mnogima je pomogla, ali je i lepa žena, ima unutrašnju lepotu i fenomenalno radi svoj posao. Volim je kao što volim „Crvenu jabuku“ ili „Riblju čorbu“, ništa više od toga. Halo, to je Kilibarda, ne želim uopšte ni da pričam o tome, to je jedna velika zvezda, to je diva, to je jedna gospođa.

(informer)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs