DIGAO RUKE OD SVEGA: Gagi Đogani pronašao NOVU PROFESIJU!

od strane | apr 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Još otkad je napustio treću sezonu rijaliti šou-programa „Zadruga“ denser Gagi Đogani se povukao iz javnosti, a premda je najavljivao muzički projekat i album sa novom pevačicom, on je digao ruke od toga i dao dozvolu bivšoj supruzi Anabeli Atijas da izvodi sve njihove ranije hitove.

Gagi Đogani (Foto: Ringier/Đorđe Kojadinović) • Đorđe Kojadinović / Ringier

– Dao sam joj sve pesme. Ima sva prava na te pesme mene to više ne zanima. U okej smo odnosima. Imamo decu i dobri smo zbog njih – otkrio je Gagi za „PulsOnline.rs“ sa kojim smo porazgovarali na proslavi 18. rođendana njegove ćerke Nine Đogani.

– Rešio sam posle rijalitija da se povučem iz medija. Lepše mi je ovako, rijaliti me je razvalio, grupa „Funki Dži“ više ne postoji, rešio sam da se ne bavim javnim poslom mnogo je bolje ovako, započeću neki novi biznis.

Gagi i Luna Đogani i Anabela Atijas (Foto: Ringier/Marko Đoković)

Na pitanje zbog čega se njegova izabranica sakrila od predstavnika „sedme sile“, Đogani je odgovorio:

– Ona je imala tremu. Ne voli ovo, nama je lepo, tri godine smo zajedno i stvarno sve ovo ide super s njom. Lepo nam je.

Gagi Đogani (Foto: Ringier/Uroš Arsić)

– Đole nije pozvan. Nina je pozvala samo ljude koji su njoj dragi, da bude pozitivna energija, ne kažem da on ne bi bio usklađen, ali nije pozvan – dodao je Gagi, a ostatak intervjua pogledajte u video prilogu koji sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs