„DESIO SE SMRTNI SLUČAJ…“ Voditelj progovorio o finalu Zadruge 6!

od strane | jun 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Marko Đedović, voditelj šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, progovorio je o finalu ovog TV formata koje je zakazano za 8. jun.

Zadruga 6 (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Marko je istakao da će verovatno najemotivniji biti susret zadrugarke Maje Marinković sa članovima porodice budući da ih je nedavno zadesio smrtni slučaj kada joj je preminuo deda.

– Mislim da će Anin (prim.aut. Ćurčić) susret sa porodicom biti zanimljiv, ali koliko sam čuo najavila je kuma dolazak, kao i i Aca Bulić, to će mi biti zanimljivo da vidim. Ivana Marinkovića, svakako je tu i Janjuš (prim.aut. Marko Janjušević), koji je jako vezan za svoje dete, a voleo bih i bivša žena da mu dođe da i to vidim uživo – istakao je Đedović za Pink.rs.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ima dosta njih, jednostavno nisu se dugo videli smatram da ce biti dosta emotivnih momenata. Maja i Taki takođe, jer im se desio smrtni slučaj, tako da znam da su to stvari koje će dati na težini tim svim susretima – dodao je voditelj, a zatim se osvrnuo i na lepe stvari koje su obeležile ovu sezonu.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Pa nekako najlepše stvari koje su se desile, a to da je ‘‘Zadruga“ kao projekat spojila oca i sina, nakon toliko godina i pokušaja da se to uradi. Desila se i veridba Filipa (prim.aut. Cara) i Aleksandre (prim.aut. Nikolić), a bilo je još dosta lepih stvari, ali svakako najlepša je moj ulazak medju njih – zaključio je Marko.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs