DESINGERICA PROGUTAO CIGARETU! Nakon BIZARNOG poteza na nastupu, sa mreža KRENULO KRDO: „Koliko BOLESTAN LIK!“

od strane | okt 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Najkontroverzniji reper, Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otkrio je pre nekoliko dana da je sa svojim saradnikom „Pljugicom“ završio svaki vid saradnje i da obojica kreću solo karijere.

Dragomir Despić Desingerica • TikTok

Iako se poznati duo razdvojio, Desingerica i dalje nastavlja sa bizarnim i šokantnim nastupima, kojima se ne nazire kraj.

Dragomir Despić Desingerica

Nakon šokantnog poteza na nastupu na primorju, kada je Desingerica devojku udarao patikom u glavu, sada je isti reper, u jednom klubu uzeo cigaretu iz publike i progutao je, što je naišlo na burne reakcije.

„Koliko bolestan lik“, „Desinger pojeo pljugu“, „ovo je užasno“, samo su neki od komentara, a mnogi se pitaju da li je ovim potezom potkačio bivšeg kolegu Pljugicu.

Podsetimo, Desingerica je otkrio da nije u kontaktu sa Pljugicom, ali da mu želi svu sreću u karijeri.

– Želim mu svu sreću u karijeri. Ja sam se celo leto nervirao, izgoreo, zarad nekog bolje sutra, ali sam samo ispao budala. Čemu to da prodaš nekoga zarad pregleda? Svi su mi na početku pitali šta će ti on, ali meni je bilo drago da je neko tada bio ljubomoran na naš uspeh – rekao je reper, pa konačno otkrio pravi razlog prekida saradnje sa Pljugicom.

Razlog prekida saradnje je samo on, ništa drugo. Kad je trebao da se da najveći gas, on je povukao ručnu. Posle toga neka razočaranja koja su privatna i ne želim o tome pričati. Kivan sam i besan na njega, zato što mi je mnogo značio – završio je Desingerica za „Alo“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs