Dečko Tanje Savić sa dvanaest godina doživeo veliku MUKU, pevačica otkrila nepoznate detalje iz Mukijevog života

od strane | okt 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što su mediji pisali da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora, međutim Savićeva je otkrila zbog čega to ne može da bude istina.

Tanja Savić i Muhamed Bešić Muki (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Tanja Savić nedavno je otkrila da je njeno srce osvojio 11 godina mlađi muškarac, pilot, Muhamed Muki Bešić.

Pevačica se od tada ne odvaja od svog izabranika, a nedevno je gostovala u jednoj emisiji gde je progovorila o odnosu sa Mukijem, ali i o teškim situacijama iz njegovog privatnog života.

Tanja Savić i Muhamed Bešić Muki (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Nakon što su mediji pisali da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora. Međutim, Savićeva je sada izjavila da to nije istina i da je Muki nažalost još kao mali doživeo veliku tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.

– Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas – rekla je pevačica

Tanja Savić i Muhamed Bešić Muki (Foto: Screeenshot TV Pink/Paparaco lov)

Podsetimo, Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – navela je Tanja na Instagramu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs