DEČKO BROJ TRI! Pored Zvezdana i Bulića, u Zadrugu STIŽE JOŠ JEDAN bivši partner Ane Ćurčić

od strane | mar 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako je planiral ulazak Dragana Bulića Ace u šestu sezonu rijaliti šou-programa „Zadruga“, ka imanju u Šimanovcima uskoro bi trebalo da se uputi još jedan bivši partner Ane Ćurčić.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Još niko nije imao prilike od medija da upozna Aninog bivšeg partnera, ali sprema se nešto na šta publika neće biti spremna. Za sada još uvek anonimni partner Ane Ćurčić, spreman je da u javnost iznese sve ono o čemu je ćutao. Između ostalog, on je bio Ani rame za plakanje kada je imala problema sa Zvezdanom Slavnićem, jer su posle svega ostali u sjajnim odnosima i dobri su prijatelji – otkrio je izvor za „PulsOnline.rs“.

– Pomagao joj je kada je zbog Zvedana imala velike porodične probleme, a često je odlazila kod njega u stan kako bi prespavala kada bi tokom noći nastao haos. On zna sve njene tajne i spreman je da stane na Aninu stranu, a da Slavnića postavi na svoje mesto, jer nema lepo mišljenje o njemu.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Smatra da niko, pa ni Ana, nije zaslužio da je neko tako javno bruka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ana je svojim ulaskom skrenula pažnju domaće javnosti i svi pričaju samo o njoj. Svojim ponašanjem, ali i kontroverznim činjenicama iz života sa Zvezdanom Slavnićem, koje iznosi u javnosti, postala je nepresušna tema – dodao je izvor.

– U javnosti su počeli da se oglašavaju bivši Anini partneri, a među njima je prvi istupio Aca Bulić koji je do detalja izneo Ćurčićkinu potresnu priču u javnost. Kako je produkcija svesna, da ljubavni trougao intrigira čitav region, odlučili su da tajno pregovaraju sa još jednim Aninim bivšim partnerom čije se ime drži u strogoj tajnosti.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anina kuma, Milena Kačavenda, trenutno prolazi kroz pakao zbog raznih pretnji koje svakodnevno dobija. Samim tim se i Anin bivši partner na jedan način boji koje bi sve posledice mogao da ima nakon rijalitija. Svestan je da se u rijalitiju čovek teško može zaustaviti kada krene da iznosi pikatnerije i detalje iz prošlosti- zaključio je naš izvor.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs