Danas Srbi LOME ČAŠE zbog njegovih hitova, žena i ćerka se isto bave muzikom, a njegovo pravo ime je MILOJKO

od strane | mar 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Simpatični dečak sa fotografije danas je jedna od najvećih estradnih zvezda, a malo ko zna da kao mladić nije želeo da se bavi muzikom.

. • Instagram

Pevač sa fotografije odrastao je u Bosni, a tokom odrastanja jedina želja muje bila da bude profesor fizičkog vaspitanja.

Malo ko bi poverovao da neko ko je danas u samom vrhu estrade, od malih nogu zapravo nije želeo da se bavi muzikom.

Mile Kitić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

Pevač sa fotografije odrastao je u Bosni, a tokom odrastanja jedina želja mu je bila da bude profesor fizičkog vaspitanja.

Na fotografiji je Milojko, tačnije Mile Kitić i to u prvom razredu osnovne škole. Pevač koji je svoju mladolikost i duh tinejdžera uspešno zadržao, a tajnu ovakvog izgleda nedavno je otkrio u razgovoru sa ekipom Grandove redakcije.

Mile Kitić i Marta Savić

Podsetimo, pevačev put do uspeha nije bio ni malo lak, a jedan je od retkih koji je uprkos popularnosti i slavi ostao prizeman ne krijući da je odrastao u nemaštini.

-Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari. Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive– ispričao je pevač jednom prilikom za Grand.

(GRAND ONLINE)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs