Danas NE MOGU OČIMA da se gledaju, a fotka iz MLADOSTI na kojoj se GRLE govori drugačije

od strane | jul 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Godinama unazad Mirjana Antonović vodi sudske bitke sa Miroslavom Ilićem oko dokazivanja očinstva. Naime, njih dvoje su bili ljubavnici, a dok su se zabavljali, Mirjana je ostala trudna, međutim Ilić nikada nije želeo da prizna da je Devin njegov sin, a sada je na Instagramu isplivala fotografija dok su bili u ljubavi.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović (Foto: Ringier/Goran Srdanov/Milan Ilić) • Goran Srdanov, Milan Ilić / Ringier

Na jednoj Instagram stranici pojavila se stara fotografija Mirjane i Miroslava iz perioda kada su se zabavljali.

Mirjana se nije promenila mnogo, osim što je dobila koju boru više, dok je Ilić osedeo i smršao u odnosu na to kad je bio mladić.

Podsetimo, Mirjana je u jednom od svojih intervjua otkrila da će napisati knjigu o bitkama koje je prošla zbog Miroslava koji ne želi da prihvati Devina, koji inače, nosi prezime svoje majke.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić (RAS/Snežana Krstić/Vesna Lalić)

– Želja mi je bila da napišem da knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da vam napišem informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve okonča. Jer to što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča izdaću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim da nije tragično, bilo bi komično – kazala je Mira, prenosi Informer.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs