Danas je za Lepu Brenu POSEBAN DAN: “Uspela sam gotovo nemoguće“

od strane | apr 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Lepa Brena je pre nekoliko godina proslavila četiri decenije uspešne karijere, a često ističe da je najponosnija na to što je uspela da ostane prizemna i na to što je uspeh nije promenio.

Lepa Brena (Foto: Ringier) • Ringier

Sada je na Instagramu podelila jednu fotografija sa početka karijere, na kojoj je nosila čuvenu traku oko glave, a u opisu objave napisala:

– Tokom svih godina karijere, uspona i padova, trijumfa i suza, radosti i tuge… Svega što mi se dešavalo kao ženi, majci i umetniku u koga su reflektori upereni dvadeset i četiri sata na dan, smatram da sam uspela gotovo nemoguće – da ostanem svoja, prirodna, normalna, nasmejana, žena od krvi i mesa, u duši ista kao ona devojčica koja je pre četrdeset i četiri godine iz malog brčanskog dvorišta zakoračila u veliki svet!

Među prvima je sliku komentarisala Marija Šerifović i napisala „Jedna je Brena“, a odmah za njom je Milica Todorović svoju stariju koleginicu nazvala „legendom“.

Podsetimo, Brena je nedavno na jednom muzičkom festivalu imala priliku da ostvari svoju životnu želju i binu podeli sa Zdravkom Čolićem. Dve muzičke legende su zajedno izveli pesmu „Pusti, pusti modu“, a snimak nastupa se odmah proširio društvenim mrežama.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs