Dalila Dragojević LIKUJE zbog poslednjeg intervjua Ane Nikolić: „NIKO NE IDE!“

od strane | jul 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Ana Nikolić je, na iznenađenje mnogih, u poslednjem intervjuu izjavila da postoji mogućnost da se vrati pod okrilje Saše Mirkovića, i pored svega što se izdešavalo u proteklih nekoliko dana.

Ana Nikolić i Dalila Dragojević (Foto: Ringier/Teodora Borozan/Screenshot TV Hype) • Teodora Borozan, Screenshot, Hype TV / Ringier

– Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao. Ili mene, ili možda lekove… Kao i što moja majka ne želi da ih pije. Što se mene tiče, uvek ću mu biti zahvalna, bila je to jedna lepa saradnja. Šest, sedam meseci smo sarađivali… Ne možemo nas dvoje zajedno, naša prva saradnja je počela tako što sam skoro pa iskakala iz kola u pokretu, figurativno – istakla je Ana za „PulsOnline.rs“, a zatim dodala:

– 15 minuta je trajala tad. Druga saradnja nam je trajala, evo, sedam meseci. Možda treća bude duža, videćemo. Postoji šansa za novu saradnju sa njim, uvek, sa nama se nikad ne zna. Arena će biti. Što se tiče priča da se obraćam vračarama, ne… Ja verujem u Boga, meni je deda sveštenik, ne verujem u te gluposti.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Teodora Borozan)

Ovaj intervju je na svom Instagram nalogu podelila Dalila Dragojević, koja je u ovom sukobu zauzela Sašinu stranu, i poručila:

– Niko ne ide sa mesta gde mu je dobro!

Ana Nikolić i Dalila Dragojević (Foto: Instagram/dalila_dragojevic_official)

Šta je Dalila Dragojević prvobitno izjavila o Ani Nikolić pročitajte u odvojenom tekstu: Još jedno javno PONIŽENJE! Dalila oplela po Ani Nikolić: „Hrani pseto da te ujede!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs