„DALEKO JE ONA OD BOLESNOG!“ Mokina partnerka progovorila o Zvezdanovoj majci

od strane | apr 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Tamara Nikezič, solistkinja opere, posetila je u domu Slavku Slavnić, bivšu suprugu svog partnera Zorana Slavnića Moke, nekadašnjeg košarkaša i oca zadrugara Zvezdana Slavnića.

Zoran Slavnić Moka i Tamara Nikezić (Foto: Ringier) • Ringier

– Slavica je pripremila pismo koje treba da se preda uz paket Zvezdanu za Vaskrs. Moka je u Sokobanjaskoj i ne može fizički da ode. U jednom neobaveznom razgovoru mi je rekao da mora da se ode po pismo i ja sam rekla da nema problema i da ću ja otići po njega. Dao mi je broj telefona i ja sam sinoć pozvala ženu. Divno smo razgovarale i dogovorile se da danas dođem – počela je izlaganje Tamara za „PulsOnline.rs“.

– Bila sam oko pola pet popodne danas kod nje u domu i bila jedno sat i po vremena. Majka je majka. Ona je žena dosta propatila i zaslužila je makar neku osnovnu i elementarnu ljudsku pažnju. Bila je doterana, sveže ofarbana kosa, našminkana sa nalakiranim noktima. To je žena puna života koja zrači i pleni. Daleko je ona od bolesnog, potpuno je zdrava. Ima problema sa pritiskom, što je i normalno. Apsolutno joj ništa ne fali, žena normalna. Sticajem okolnosti se nalazi tu gde se nalazi, ali čim Zvezdan izađe ona neće više biti u domu. Dom nije rešenje jer ona nije bolesna i nije za te uslove. Rekla mi je: “Jao, jedva čekam da idem u kafić i pozorište.”

Zoran Slavnić Moka i Tamara Nikezić (Foto: Ringier)

– Ne znam šta sam to uradila da izazovem toliko divljenja kod ljudi. To što sam otišla je valjda normalno, po meni. Ako ja živim sa čovekom koga sam izabrala pri čistoj svesti, niko mi nije prislonio pištolj na glavu, sasvim je prirodno da delim njegove i tuge i radosti. To je život. U suprotnom, taj odnos nema smisla. Tako sam odrasla i za drugačije ne znam – dodala je Nikezičeva.

– Ne ljuti se na Zvezdana, ali se nervira što je ishitren i eksplozivan, ali to je njegov temperament. To mu ona zamera, ali naravno sa najvećom ljubavlju priča o svom detetu i mužu, to jest Zoranu. Iz našeg razgovora sam zaključila da je Zvezdan kao dete imao sve, apsolutno sve.

Tamara Nikezič (Foto: Ringier)

Poznavajući sebe, Zvezdan će mene obožavati, ja to znam. To je ta tipologija i ja to umem da prepoznam. Mogu slobodno i odgovorno da tvrdim da će oni biti jedna porodica koja nikada nije bila složnija i srećnija. Potrudiću se da ih spojim i da budu jedna sjajna porodica – zaključila je Mokina partnerka.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs