„DABOGDA ZORU NE DOČEKAO!“ Marija Šerifović poslala oštru poruku čoveku koji je šutnuo dete zbog limunade!

od strane | jun 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Igor M. (44) priveden je u toku današnjeg dana nakon što je fizički nasrnuo na dečaka (12) u parku na Kalemegdanu gde je dete sa drugarom prodavalo limunadu na klupi, kako saznaje „Blic“.

Marija Šerifović (Foto: Screenshot TV Blic) • Blic TV / screenshot

Dete nije htelo da ide, te ga je Igor M. uhvatio za ruku i šutnuo. Policija je odmah obaveštena nakon čega je patrola odmah reagovala na licu mesta i privela osumnjičenog. Obavešten je nadležni tužilac i protiv Igora M. biće podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, saznaje „Blic“, a sad se ovim povodom oglasila i pevačica Marija Šerifović.

– Dabogda zoru ne dočekao! Gde se nalazi, pitam? Gde? Nepismena, bezuba, štrokava stoka! I ovo je malo, al’ ‘ajde – navela je Šerifovićeva putem društvenih mreža.

Podsećanja radi, kabinet ministra policije u kontaktu je sa majkom dečaka koji je napadnut dok je prodavao limunadu i preneli su spremnost pripadnika brigade da zajedno sa dečakom i njegovim drugarima, ukoliko to oni budu želeli, budu na Kalemegdanu i pruže im podršku. Takođe, ministar Bratislav Gašić osudio je nasilje nad dečakom i rekao da niko nema pravo da vrši nasilje naročito ne nad decom i da će srpska policija biti tu uz sve građane.

Na Tviter profilu „dsds_567“ pojavio se video zapis u kom se može videti sramotan potez starijeg muškarca, kada je, nakon kraće prepirke, fizički napao dečaka koji je zajedno sa svojim drugom prodavao ceđeni sok i na taj način mu pravio „konkurenciju“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs