Da ti srce pukne: Milica Kostadinović otpevala pesmu za nastradalog brata! (Video)

od strane | mar 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Doskorašnja takmičarka muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“ Milica Kostadinović pre nekoliko dana izgubila je brata koji je poginuo.

Milica Kostadinović (Foto: Instagram) • Instagram

Kostadinovićeva se do sada nekoliko puta ohlašavala ovim povodom, a sada je objavila potresni snimak na kom peva Fazlijinu pesmu „Druže moj“.

„Samo me ti poznaješ, mene onog pravog“ – glasila je poruka koju joj je brat Bojan poslao, a koju je dodala uz snimak na kom peva:

„Otišla je duša prema nebu

Tužnog jutra pred izlaza sunca

Zaplakao sam kada su mi rekli

Srce mu je prestalo da kuca.“

Podsetimo, mladić Bojan Kostadinović (21) poginuo je preksinoć oko 23 časa na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka.

– Dušo moja mila, bato moj, zašto ovako? Nismo se bato ovako dogovorili. Voli te sestra, uvek sam bila tu. Volim te, volela sam te i voleću te. Bar me ti znaš oko moje. Jedini si bio uvek tu, znam da si tu još uvek i da ćeš biti uz mene. Bato moj, koliko sam ti pričala bato, a ti mene gledaš pa nabaciš onaj tvoj najlepši osmeh. Počivaj u miru. Vidimo se na nekom boljem mestu – oglasila se Kostadinovićeva nakon tragedije potpuno skrhana od bola, a potom sa tugom otkrila da joj je najžalije što se sa bratom nije pozdravila.

– Čuvaj me, kao što sam se ja trudila da te sačuvam od svega. Najžalije mi je što si otišao, a nismo se pozdravili – napisala je Milica Kostadinović.

Milica Kostadinović (Foto: Instagram)

Kako se na fotografiji nastaloj nakon stavične nesreće vidi, zadnji deo automobila u kojem je poginuo mladić u potpunosti je smrskan i uništen.

– Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine, u mestu Brezjak, sleteo sa puta. Automobilom je upravljao N.J., koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo njegovo telo našli su ispod automobila – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu ove stravične nezgode bila je Hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog mladića, a povređenog vozača prevezla je u bolnicu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs