„DA SU NAPOLJU NE BI MU PRELAZILA PREKO OVOGA!“ MAJKA Milice Veličković otkrila šta misli o Terzi!

od strane | okt 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Danica Veličković, majka zadrugarke Milice Veličković, oglasila se povodom ćerkinog odnosa sa Borislavom Terzićem Terzom, aktuelnim učesnikom rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, odnosno, povodom sve češćih burnih svađi među njima.

Milica Veličković (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Kao i uvek, samo što se nisu do sada pomirili još uvek (smeh). Nisam baš sigurna da li je prolazno, žao mi je iskreno što se tako desilo i generalno su se oko gluposti posvađali. U principu ne znam zašto je takva, možda zato što je zatvoren prostor. Ne znam, stvarno ne znam… – istakla je Danica za Pink.rs.

Borislav Terzić Terza i Milica Veličković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Bilo je tih uvreda i do sada, pa je prelazila i preko njih, mislim da je napolju, da ne bi prešla. Okej je dečko. Ako je njoj dobar i meni je super, stvarno je sve u redu. Jeste mi drago što je pričao najlepše o njoj dok je plakao zbog nje na žurki, kako nije, kada nisu u svađi on je stvarno korektan prema njoj… – dodala je gospođa Veličković.

Milica Veličković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Mislim, ako ga je ona izabrala, onda je super. Ako se njoj dopada i njoj je dobro, naravno, zašto bih se ja mešala, a ja koliko vidim, on je okej – zaključila je Miličina majka.

Milica Veličković je, sa druge strane, zapretila da će se fizički obračunati sa novom zadrugarkom Dankom Grujić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „DOBIĆE ŠAMAR!“ Nova učesnica RAZORILA rijaliti par BRZINOM SVETLOSTI – Iza SUSRETA sa njim postoji nešto

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs