„Da se ne uvredi, otac može da mu bude!“ Pevačica poslala jasnu poruku Harisu Džinoviću

od strane | jun 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Muzička zvezda Haris Džinović glavna je tema javnosti otkako se nakon 22 godine razišao od supruge od koje je tri decenije stariji.

Haris Džinović (Foto: Ringier) • Ringier

Sada je folkerka Goga Sekulić šokirano odgovorila na pitanje da li bi ona bila u vezi sa starijim kolegom.

– Haris Džinović i ja?! On može otac da mi bude, on je godište mog oca. Da se čovek ne uvredi, ja poštujem njegov rad, čovek je gospodin. Možda njegova bivša supruga više voli starije muškarce, ali za Gogu je poznato da ne voli. Svi znaju da Goga Sekulić voli mlađe momke – rekla je Goga za Pink.rs.

Podsećanja radi, Haris i Melina imaju dvoje dece sina Kana i ćerku Đinu, a pevač je nedavno otkrio kakve žene mogu da ga osvoje.

– Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav – rekao je Haris nedavno za „Prvu“.

Goga Sekulić (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

Jednom prilikom se osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

– Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je Haris.

Haris Džinović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Goga Sekulić je, sa druge strane, nedavno dovedena u vezu sa festivalom „Evrovizija“, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Goga završila na Evroviziji!“ Nakon što su je ugledali na bini, odmah ostali u NEVERICI: „Kako nismo znali da peva ove godine?“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs