DA LI JE Marija Kulić ZAISTA NA NEUROLOGIJI? Evo dokaza o tome ko tu govori istinu!

od strane | avg 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Nekadašnji zadrugari Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli su vezu, nakon čega ga je ona optužila da im je dužan 10.000 evra.

Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Marija Kulić je zbog stresa završila u bolnici, Bebica je u svojoj objavi optužio Kuliće da su foliranti, a sada je Miljana na društvenoj mreži Instagram pokazala nalaz iz bolnice i otkrila javno da je Marija zaista bila na hitnom pregledu.

Naime, Kulićka je bila u bolnici za neurologiju i dijagnostiku magnetnom rezonancom, a nalaz je uredan osim retkih mikroishemijskih promena koje su uočili tokom pregleda.

Miljana Kulić (Foto: Instagram/miljana_kulic_official)

– Pritisak joj je naglo, trenutno je 220/114. Od juče kada je Nenad objavio broj telefona moje mame sve je krenulo po zlu. Njoj se toliko slošilo da nije mogla da dođe sebi, te smo morali hitno da je dovedemo u bolnicu. Bebica nas svakodnevno uznemirava na razne načine, tata mi je bled, ni njemu nije dobro. Ja sam dovezla mamu u bolnicu i hitno su je hospitalizovali – rekla je uznemirena Miljana ranije za Kurir.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Marija Kulić je, sa druge strane, pre par sati bila tema izlaganja Nenada Macanovića Bebice, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „TOLIKO JE LOŠE DA JE PALA GOZBA U KAFANI!“ Bebica ugasio Mariju Kulić!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs