„ČUO SAM DA SI DOBRA U SVEMU!“ Ivan Marinković brutalno uzvratio Ani Ćurčić na TUŽBU!

od strane | jun 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić najavila tužbu protiv nekadašnjeg zadrugara Ivana Marinkovića, on se oglasio i odgovorio joj brutalno.

Ivan Marinković i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Da stanem u odbranu svog lika i dela. Ovako: Ana Ćurčić, čekam tu tužbu koju si najavila, ali nikako da stigne. Mene vređa kada neko kaže da sam loš u nečemu (shvati kako hoćeš). Za tebe sam čuo da si dobra u svemu, ali u verbalnoj raspravi na nivou rijalitija zapravo si nula – napisao je Ivan na Instagramu.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– O tome, Ana, ne svedoči moje „šesto“ mesto nego tvoje DRUGO. A kakva si majka ne znam, ali po svemu sudeći (čitaj TETOVAŽE) si odlična. Čestitam! Što se mene tiče, ti si jedan od većih prevaranata kada je rijaliti u pitanju i gadi mi se kada moram da te slušam, a vidim i većini naroda – dodao je Marinković.

Ivan Marinković (Foto: Instagram/ivanmarinkovic79_official)

– Treba da odsmrdiš sve emisije, ženo, a za to ima vremena. Poljubac, doktor Ivan Marinković – zaključio je nekadašnji zadrugar.

Kako je, sa druge strane, nekadašnja zadrugarka Marija Kulić reagovala na boravak svog unuka Željka Kulića kod Ivana i Jelene Ilić pročitajte u odvojenom tekstu: Marija Kulić videla UNUKA SA VERENICOM Ivana Marinkovića, pa poručila: „TRUDI SE DA BUDE FINA!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs